Hunter webshop szórófejei

Hunter webshop

A Hunter webshop számos kiváló Hunter terméket tartalmaz, kedvező áron. Ezek a termékek megbízhatóak és strapabíróak, hosszú távra lehet velük tervezni. Az egyszerűbb szerkezetektől a bonyolult vezérlőkig minden a rendelkezésünkre áll, csupán szemezgetnünk kell. A Hunter webshop kínálatában találunk öntöző rendszer vezérlő egységeket, szórófejeket, fúvókákat, stb. Most a szórófejekről fogunk pár szót szólni.

A legegyszerűbb változat amit kaphatunk ebben a kategóriában a ’Pro-Spray’ szórófej. Ez egy egyszerű, de nagyszerű megoldás és ráadásul igen olcsó. Fúvóka nélküli szórófej ház.

Kicsit drágább megoldás már a ’PSU’ elnevezésű verzió, mely szintén elérhető a Hunter webshop széles kínálatában. Az alapvető különbség e termék és az előző között, hogy ennél a fúvókát könnyen le tudjuk cserélni: https://ontozorendszeronline.hu/gyarto/10.hunter.html

A Hunter ’PGJ’ rotoros szórófej már egy prémium kategóriás darab. Ebbe már gyárilag 2.0-ás fúvóka lett beleszerelve, ráadásul a gyártó mellékel nekünk a csomagolásban 8 darab extra fúvókát a szórófej mellé, így ki tudjuk választani a számunkra legalkalmasabbat.

Hunter webshop

Hunter webshop prémium kategóriás termékei

 

A ’PGP Ultra’ a Hunter gyártó egyik csúcsterméke, kitűnik strapabíróságával, terhelhetőségével és megbízhatóságával. Ez a szórófej hosszútávon képes egyenletes vízkibocsátást biztosítani. Több funkcióval is bír, nagyszerű megoldás lehet egybefüggő, nagy területek professzionális szintű esőöntöztetéséhez. A termék a csomagban fúvókakészletet tartalmaz, alacsony és normál szórásszögű kivitelben. A kettő között az a gyakorlati különbség, hogy érdemes alacsony szögű fúvókát használni olyan területek esetén, ahol fák vannak ültetve, öntözéskor pedig nem akarjuk, hogy a rendszer a lombkoronát telibe locsolja.

A Hunter webshop tartalmát és kínálatát böngészve rálelhetünk még rengeteg típusú és árfekvésű fúvókára, mely a szórófejekhez szükségesek. Ezek pár száz forintos tételek és különböző specifikációkkal rendelkeznek.

 

Egyik ilyen termék a ’10H’ fémjelzésű Hunter Fúvóka, melyet ágyások mentén történő elhelyezésre ajánlunk. Ezeket a fúvókákat szabályosan kell elhelyezni. Azzal az előnnyel rendelkezik ez a verzió, hogy 180 fokos szórásszöggel rendelkezik, így járdák, kerti utak mellé tökéletes választás. Ráadásul keveset is fogyaszt relatíve. Többet kihelyezhetünk belőle így, öntözőrendszerünket gazdaságosabbá teszi.

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn