Ultrahangos patkányriasztó beltéri használatra

Ultrahangos patkányriasztó készülék beszerzése nem egy nagy tétel, pláne ha arról van szó, hogy megszabaduljunk ezektől a visszataszító állatoktól. A Weitech cég által gyártott beltéri verzió kitűnő megoldást nyújt a problémára.

A patkányok roppant veszélyes állatok, ugyanis rengeteg bacilust és fertőzést hordoznak. Többnyire csatornákban és nyirkos, hideg, földalatti helyeken tenyésznek, de előfordulhat, hogy befészkelik magukat otthonunk egy-egy eldugottabb zugába. A pincében, vagy padláson, ahol esetleg még élelmiszert is tárolhatunk, nagyon nem mindegy, hogy megjelennek-e ezek az állatok. Megrágcsálják ráadásul a falban a kábeleket, lyukakat vájnak bele, megdézsmálják a takarmányt. Különösen veszélyesek lehetnek, hogyha házi kedvencünk, mondjuk egy macska elkapja és felkoncolja őket, ugyanis megbetegedhet a bennük hordozott vírusoktól, bacilusoktól.

Nem is szép látvány egy ilyen állat, kinézetre igen visszataszító. Elkapni nagyon nehéz, hiszen fürge. Hagyományos patkánycsapdákkal és egércsapdákkal is próbálkozhatunk, de azzal előfordulhat, hogy csak egyet-egyet sikerül elkapni és likvidálni, ha egy népesebb populációról van szó, akkor ez nem jelent megoldást. Ezért lehet fontos egy ultrahangos patkányriasztó beszerzése, mert az teljes mértékben elkergeti otthonunk közeléből ezeket a rágcsálókat. Nem kell foglalkoznunk a tetemekkel, kihelyezni a csalétket és undorodva kidobni a halott állatokat a kukába.

A Weitech ultrahangos patkányriasztó egy kifejezetten beltéri szerkezet és hálózati áramforrásról működik. Nem kell az elemet cserélgetnünk benne, ezzel nem kell foglalkoznunk. Nagy hatósugarú és állítható erősséggel vethető be.  

Ultrahangos patkányriasztó

Ultrahangos patkányriasztó működése

Az ultrahangos patkányriasztó értelemszerűen ultrahangos technológiával működik. 5-60 cm magasságban kell elhelyezni a földtől. Telepítésekor ügyeljünk arra, hogy a jel szilárd és kemény tárgyakról visszaverődik, legyen az fal, vagy bútor. Puha tárgyak pedig elnyelik a sugárzást. Így olyan helyre helyezzük ki, ahol a térben semmi sem akadályozza az ultrahang terjedését.

Az ultrahangos patkányriasztó jelszint erőssége állítható, így mikor elhagyjuk az adott szobát, vagy termet, feljebb kapcsolhatjuk. Ezzel növeljük a hatékonyságát és hamarabb fogja kifejteni patkány-riasztó hatását.

Patkányok esetében két hét alatt mutat fel jelentős eredményt – a rágcsálók el fogják hagyni addigi élőhelyüket, így otthonunkat.

Gyermekek és terhes nők számára egyáltalán nem veszélyes, sőt még pacemakerrel rendelkező emberek számára sem jelent problémát.

A Weitech ultrahangos patkányriasztó egy nagyobb teljesítményű megbízható, beltéri használatra szánt termék, mely megoldja az Ön rágcsáló problémáját!

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn